e
Banner

Etiketler: fiata 2014



Dünya lojistik devleri 2014’de İstanbul’da buluşuyor



Uluslararası Taşıma İşleri Organizatörleri Dernekleri Federasyonu'nun (FIATA) 52. Dünya Kongresi, 13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.
UTİKAD-Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği, dünyanın alanındaki en büyük taşımacılık ve lojistik organizasyonu olan FIATA Dünya Kongresi’ne ikinci kez ev sahipliği yapacak. 2014 yılında Almanya'da yapılması beklenen Kongre'nin İstanbul'a alınması UTİKAD'ın ve Türkiye'nin dünya lojistik platformundaki gücünün giderek arttığının göstergesi olarak değerlendiriliyor.




FIATA 2014- İstanbul: Lojistikte Sürdürülebilir Büyüme



UTİKAD, 12 yıl sonra gene ‘FIATA Dünya Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor.




FIATA Başkanı: Dünyanın gözü Türkiye lojistik sektöründe



13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında ikinci kez  UTİKAD’ın ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirilecek FIATA Dünya Kongresi kapsamında 27 Mayıs’ta UTİKAD’ı ziyaret eden FIATA Başkanı Stanley Lim önemli açıklamalarda bulundu.




Türk lojistik sektörü global kulvarda daha hızlı koşacak


Yayın: 14-01-2014
Kategori: Lojistik

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Erkeskin, taşımacılık ve lojistik sektörünün 2013’te yakaladığı %6-7 büyüme oranıyla ekonominin üzerinde bir performans gösterdiğini söyledi. 2014’te de bunun devam edeceğini belirten Erkeskin, “Yurtiçi ve yurtdışında artan filo, depo, altyapı ve bilgi teknolojileri yatırımlarının küresel lojistik pazarında Türk şirketlerinin şansını daha da artıracaktır” dedi.